ZENEKAR

ZÁVODI GÁBOR - BILLENTYŰS, ZENESZERZŐ, SZÖVEGÍRÓ, HANGMÉRNÖK, ZENEI PRODUCER

Zenei pályafutását a Viki és a Flört zenekarral kezdte. (1986-89) 1990 óta vezeti Demjén Ferenc zenekarát, készíti lemezeit, 2007 óta dolgozik Rúzsa Magdival koncerteken és stúdióban egyaránt. Számtalan filmhez írt, hangszerelt zenét. A legismertebb a "Csinibaba". (Az "Élj vele Boldogan" címû dal, az ô hangjával lett népszerû) 1995 óta hangmérnök, saját stúdiójában az említett művészeken kívül megfordult a hazai könnyűzenei élet színe-java, pl.: az LGT, Zorán, Homonyik Sándor, Vikidál Gyula, az Irígy Hónaljmirigy, Cserháti Zsuzsa, Zséda, Szûcs Judit, Torres Dani, Roy, a Bon-Bon és természetesen Koncz Zsuzsa. Nevéhez számtalan szakmai díj fûzôdik: év billentyûse, év hangmérnöke, év koncertje, több mint ötven arany, illetve platina lemez, mely kb. két millió eladott hanghordozót jelent. 
1999 óta játszik Koncz Zsuzsával billentyûs-zenekarvezetôként. Azóta készült albumain mint billentyûs, hangszerelô, hangmérnök, és egy-egy dal erejéig mint zeneszerzô, szövegíró is közremûködött.

Screen Shot 2016-10-14 at 19.57.38.png

TIBA SÁNDOR - DOBOS

1995-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazztanszakán, mint jazz-dob előadóművész. Számos hazai zenekarral és szólistával dolgozott együtt, a pop, rock, jazz és world-music  stílusban egyaránt. (Ghymes, a Cotton Club Singers, Tóth Vera, Pély Barna, Horgas Eszter, a Jazzpression, a Budapest Jazz Orchestra, a BabaYaga, vagy Pierrot.) Több, mint 30 albumon működött közre, melyből 3 arany és egy platina lemez lett. 2004-ben a Magyar Rádió eMeRTon Díjjal tüntette ki. Koncz Zsuzsa zenekarának 1996 óta tagja.
 

Screen Shot 2016-10-14 at 19.57.58.png

MARÓTHY ZOLTÁN - ÉNEKES, GITÁROS

Az Ossian, majd a Fahrenheit együttes alapító tagja volt, jelenleg a KISS Forever Band-ben játszik. Több mint tíz éve a Kőbányai Zenei Stúdió gitár és zenekari gyakorlat tanára. Közreműködött számos hazai előadó lemezén és koncertjein, mint például East, Ákos, L’art pour L’art, Balázs Fecó és Révész Sándor. Ezen kívül dalszerző, szövegíró. Időnként találkozhatunk nevével zenei rendezőként is, különböző albumokon. Az 1996-os Miénk itt a tér című lemezen játszott először Koncz Zsuzsával, ezt követően csatlakozott a zenekarhoz.

 

 

II. LENGYELFI MIKLÓS - BASSZUSGITÁROS, BŐGŐS


A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola klasszikus nagybőgő szakán végzett 1977-ben. A folkműfaj megújításán dolgozó zenekarok (Kolinda, Vízöntő, Mákvirág, Gépfolklór) tagja volt. A stílusteremtő KFT együttes egyik alapítója (1980). Játszott a Baba Yagában, a Barbaró zenekarban, a Makámban, Gerendás Péterrel, Tolcsvay Lászlóval, Pierrot-val. Közreműködött számos ismert hazai előadó lemezén.
Koncz Zsuzsa zenekarának rangidős tagja, 1982 óta (egy kisebb megszakítással) gondoskodik a szilárd alapokról koncerteken és lemezeken egyaránt.