Koncz Zsuzsa dedikálja legújabb DVD-jét

Helyszín: Libri Mammut Könyvesbolt (1024 Budapest, Lövőház u. 2–6.)

Időpont: 2017. november 26., vasárnap 14 és 15 óra között

A most megjelent, legújabb DVD márciusi Aréna-beli koncertem – egy gyorsan múló pillanat – rögzített változata. Dokumentuma egy emlékezetes estének, hogy ne csak az emlékezetünkben, hanem kézzel foghatóan is megmaradjon mindannyiunk számára... Remélem, örömteli perceket szerez a DVD mindazoknak, akik ott voltak, és talán kárpótolja azokat, akik nem lehettek jelen. Szeretettel és örömmel ajánlom Mindnyájatoknak!

Az eseményről minden információt megtalálsz Facebookon, a DVD-t keresd a Libri könyvesboltokban.

fbe.jpg

Megjelent az Aréna koncert-dvd!

Koncz Zsuzsa nagykoncertjeit mindig páratlan érdeklődés övezi – a könnyűzene aktív legendája 2017. márciusában lépett fel Magyarország legnagyobb színpadán. A szuperkoncertről most a Hungaroton gondozásában jelent meg lenyűgőző hang- és képminőségű DVD. 

 

Jó, legyen újra Aréna!” – adta ki a várva várt jelszót Koncz Zsuzsa már a rekordgyorsasággal plantinalemezzé vált Vadvilág albumának készítése közben. „A helyszín, az Aréna páratlan erőtér, elképesztő méreteivel fantasztikus lehetőség a személyes találkozásra, együttlétre, gondolataink és érzelmeink összekapcsolására. Legutóbb, attól a hihetetlenül zsúfolt teltháztól én olyan életre szóló élményt kaptam, amely még ma is erőt ad. Hát ezért lett újra Aréna! A most megjelent, legújabb DVD márciusi Aréna-beli koncertem – egy gyorsan múló pillanat – rögzített változata. Dokumentuma egy emlékezetes estének, hogy ne csak az emlékezetünkben, hanem kézzel foghatóan is megmaradjon mindannyiunk számára…”

 

A 2017. március 11-i Aréna koncert felvétele megvásárolható a Libri, a Media Markt, a Rock Diszkont üzleteiben és az ismert zeneműboltokban!

 

Screen Shot 2017-11-06 at 14.34.55.png

Itt az új klip!

Kedves Mindenki, drága Barátaim! 

Bár 24-re ígértem a meglepetést, de ha már elkészültünk vele, nem állom meg, hogy ne mutassam meg azonnal. 
Kicsit gézengúznak érzem magam (olyasmi kis csibésznek, mint videoklipünk főszereplője) aki nem bírja kivárni a karácsonyt, és kutatja, a szülei hová is dugták az ajándékokat. 
Nos, nem rejtegetem tovább!
Izgatottan és sok szeretettel nyújtom át 40. albumom címadó dalának, az Ingoványos vad világnak a videoklipjét. Őszintén remélem, hogy tetszeni fog.
Mindnyájunknak kívánok békés, boldog karácsonyi ünnepeket, majd örömteli új évet, egy kevésbé vad és ingoványos világot!

Továbbra is sok szeretettel: 
KZs

Élőben az új dalok

November 8-án a média munkatársainak is bemutatták Koncz Zsuzsa vadonatúj albumát, a Vadvilágot. A sajtótájékoztatón ott voltak a zenekar tagjai és a dalok szerzői is: (a képen balról jobbra) Tiba Sándor, Maróthy Zoltán, Bródy János, Müller Péter Sziámi, Závodi Gábor, II. Lengyelfi Miklós és Gerendás Péter (Tolcsvay László sajnos nem tudott részt venni az eseményen). 

A ma folytatódó turnén a közönség már élőben is hallhat az új dalokból. 

- 2016. november 10., csütörtök, 19:00 óra - ROZSNYÓ 
/ Szlovákia / Mestské divadlo ACTORES Roznava / Actores Városi Színház/

- 2016. november 24., csütörtök, 19:00 óra - SZEKSZÁRD
Szekszárd, Babits Mihály Kulturális Központ

- 2016. november 28. hétfő, 19:00 óra - RIMASZOMBAT
/Szlovákia/ Rimaszombat, VMK

- 2016. december 12., hétfő, 19:00 óra - TATABÁNYA
Tatabánya, A Vértes Agorája

(Fotó: Nerpel Photography)

KZS_Vadvilag_sajttaj_csoportkep.jpg

Megjelent a Vadvilág!

Elkészült, és a Hungaroton gondozásában megjelent Koncz Zsuzsa negyvenedik albuma. Ez a szám még nemzetközi összehasonlításban is kivételes, de Magyarországon egyenesen páratlan.

A 12 dalt tartalmazó albumról Zsuzsa így beszélt:

"Végtelenül jó érzés volt, mennyire a tehetsége legjavát adta mindenki a felvételekhez. Závodi Gabi gyakran éjjel is dolgozott, és másnap reggel igazi zenei meglepetések fogadtak a stúdióban. Elképesztő lendületű munka volt, folytatása annak, amit a Tündérországon elkezdtünk. Úgy érzem, ez pályám egyik kiemelkedő lemeze lett. Külön köszönet illeti Bródy Jánost az egyik legmegrázóbb Ady-vers, a Történelmi lecke fiúknak megzenésítéséért. Hiszem, hogy ez a lemez egyik tartópillére, csakúgy, mint Závodi Gabi nemzeti önismeretről tanúskodó dala, a Sírva vigad a magyar. Kiemelendő természetesen Maróthy Zoltán címadó dala is, Bródy szövegével: az Ingoványos vad világ. 
Mi megalkuvás nélkül, legjobb tudásunk szerint mindent megtettünk, hogy elgondolkodtató, mégis szórakoztató és élvezetes, modern lemezt hozzunk létre magán- és közügyeinkről! 
A végeredményt büszkén és szeretettel nyújtom át a közönségnek, a döntés joga legyen az övék!“

KZS

Bródy János – Koncz Zsuzsa pályájának az első pillanattól legfontosabb alkotótársa – most is a szerzőgárda főszereplője, az ő szövegei és zenéi ezúttal is meghatározzák a lemezhangulatát. 

Az album zenei vezetője ismét Závodi Gábor, akinek honfiúi önismeretről tanúskodó Sírva vigad a magyar című szerzeménye a lemez egyik kiemelkedő dala, de aki határozottan leteszi zenei névjegyét billentyűsként, hangszerelőként és hangmérnökként is. 

Az album végleges zenei arculatának kialakításában igen kreatív és tevékeny szerepet vállalt Maróthy Zoltán, akinek karakteres gitárjátéka az eddigieknél is dominánsabban gazdagítja a hangzást, és aki három dalt is jegyez zeneszerzőként - többek között a címadó Ingoványos vad világ-ot. 

Természetesen erről a lemezről sem hiányozhatnak Tolcsvay László magukkal ragadó dallamai, ezúttal Müller Péter Sziámi szövegeivel, valamint Zsuzsa másik háziszerzője, Gerendás Péter sem.

Az album november 11-étől a Hungaroton Zeneáruházban is megvásárolható MP3 és FLAC formátumban:
https://hungarotonmusic.com/pop/vadvilag-p9841.html

 

Tavasszal ARÉNA-koncert!

2017. március 11.

„Jó, legyen újra ARÉNA!“ – adta ki a várva várt jelszót Koncz Zsuzsa.
„Legutóbb attól a hihetetlenül zsúfolt teltháztól én olyan életre szóló élményt kaptam, amely még ma is erőt ad.“ – vallotta be a művésznő, akinek új albuma, a Vadvilág is ezt példázza – „A koncert adta a lendületet, amelyből megalkuvás nélküli, elgondolkodtató, mégis szórakoztató és élvezetes, modern lemez készülhetett magán- és közügyeinkről.“
Koncz Zsuzsa 40. lemeze Vadvilág címmel november 2-ától érhető el a zeneműboltokban, illetve MP3 és FLAC formátumban is megvásárolható november 11-től a Hungaroton Zeneáruházban: https://hungarotonmusic.com/pop/vadvilag-p9841.html
A nagyszabású koncert 2017. március 11-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában.
Jegyek már kaphatóak a Broadway Jegyiroda oldalán: http://broadway.hu/koncz-zsuzsa-budapest.
„A helyszín, az Aréna páratlan erőtér, elképesztő méreteivel fantasztikus lehetőség a személyes találkozásra, együttlétre, gondolataink és érzelmeink összekapcsolására. Az igazi kihívás, vagyis a lényeg benne az, hogy az egyes emberek a zene hatására közösséggé válhatnak-e; hogy képesek vagyunk-e rá, hogy tudunk-e együtt lélegezni, együtt énekelni, megfogni egymás kezét. Márpedig én hiszem, hogy tudunk! Hát ezért ARÉNA!“

Koncz Zsuzsa Tokajban

2016. szeptember 3.

Rövid nyaralást követően, Koncz Zsuzsa ismét stúdióba vonult, hogy folytassa új lemezének felvételeit. A készülő albumról is hamarosan beszámolunk. Addig viszont ajánljuk szíves figyelmébe mindenkinek, aki szeptember első hétvégéjén Tokaj közelében tartózkodik, a 2016-os szezon utolsó szabadtéri Koncz Zsuzsa koncertjét a Fesztiválkatlan színpadán.

fesztivalkatlan.hu

 

Folytatódik a tavaszi turné

 

A májusi időpontok és helyszínek:

- 2016. május 03. (kedd) – Debrecen / Református Nagytemplom /
- 2016. május 05. (csütörtök) – Kiskunfélegyháza / Móra Ferenc Művelődési Központ /
- 2016. május 08. (vasárnap) - Szeged / Zsinagóga /
- 2016. május 10. (kedd) – Székesfehérvár / Vodafon Sportcsarnok /
- 2016. május 12. (csütörtök) - Szolnok / Tiszaligeti Sportcsarnok /
- 2016. május 21. (szombat) - Gyergyóalfalu / Alfalvi Napok /
- 2016. május 22. (vasárnap) - Marosvásárhely / Vár /
- 2016. május 25. (szerda) – Pécs / Kodály Központ /

Üzenet

Helló, Kedves Honlaplátogatók!

Szeretnék sűrű elnézést kérni mindazoktól, akik szemrehányóan észrevételezték, hogy a honlapomat enyhén szólva „Rozsda marja, nem ragyog...“! Rajtam kívül álló okokból is akadozott az oldal működése. Most megpróbáljuk - kis baráti segítséggel - kiköszörülni a csorbát, és ha nem is máról holnapra, de dolgozunk a működés újraélesztésén, a honlap technikai megújításán, modernizálásán is. A legfontosabb információk párhuzamosan a hivatalos Facebook oldalammal (https://www.facebook.com/koncz.zsuzsa/) máris felkerültek.


Addig is, amíg „régi fényünket újra megtaláljuk“, sok-sok szépet és jót kívánok minden kedves ideLátogatónak, szép tavaszt, jobb időket!

Maradok továbbra is: KZS

Indul a 2016-os tavaszi turné

Drága Mindenki,

Úgy tűnik, anélkül, hogy igazán tél lett volna hipp-hopp tavasz lesz.
Ígéretemhez híven: Márciusban Újra Kezdjük (azaz MUK, ha valaki még emlékszik...) azaz folytatjuk!
Nem is akármikor, hanem március 15-én, és nem is akárhol, Érsekújváron indulunk új útra, találkozni régi híveinkkel és barátainkkal, új ismeretségek, új barátok után kutatva.
Addig ezzel a képpel kívánok mindenkinek vidám napot mára és a rákövetkező többire is!

Sok szeretettel maradok:
K Zs

(U.i.: Bródynak jobban áll a kockás ing, de amint látjátok, nekem is van! :-)))

Koncz Zsuzsa 2016-os tavaszi turnéjának első állomásai és időpontjai:

2016. március 15., kedd - Érsekújvár
2016. március 17., csütörtök - Kaposvár
2016. március 21., hétfő - Somorja
2016. március 23., szerda - Százhalombatta
2016. március 24., csütörtök - Miskolc
2016. március 29., kedd - Veszprém
2016. március 31., csütörtök - Baja

KONCZ ZSUZSA a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

2015. augusztus 16.

Koncz Zsuzsa 2015-ös turnéjának – amelyen néhány alkalommal külföldön is fellép – egyik legizgalmasabb állomása a Margitszigeti Szabadtéri Színpad lesz augusztus 16-án. Az énekesnő számára is különleges helyszín feledhetetlen estét ígér a közönség számára. 

„Az ötlet, hogy legyen a Margitszigeten az idei budapesti koncertem nem csábított különösebben. Az Illés-korszak után kevéssé vállaltam szabadtéri fellépést, mert egy-egy ilyen koncertnek sok rizikója van, például a kiszámíthatatlan időjárás, vagy az elkerülhetetlen rovarinvázió... De aztán jöttek a közelmúlt eseményei, hogy milyen nagyszerű élmény volt részt venni a Sziget Fesztiválon a Magyar Dal Napján, vagy énekelni a Cipő emlékére rendezett koncerten. A természet közelsége jól esik mindnyájunknak, felszabadít, gyönyörű látvány a háttérben sorakozó fák rengetege. A múlt évi Sportarénabelihez hasonló, de mégis más kihívás lenne ez - gondoltam - és miután a kihívások nagy barátja vagyok, rábólintottam: legyen! 
Most tehát repül a nehéz kő... A többi meg rajtunk múlik, és azokon, akik majd ott lesznek. A számtalan dal ott sorakozik mögöttünk, mi pedig megteszünk mindent, hogy a közönség mellénk álljon. Drukkolunk és dolgozunk, dolgozunk és szorítunk, hogy összejöjjön minden úgy, ahogyan szeretnénk.” – mondja Koncz Zsuzsa. 

Szinte felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Koncz Zsuzsa nevével, amelyek közül számtalan felcsendül majd a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is; mint például a Valahol egy lány, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Ha én rózsa volnék, de számíthatunk meglepetésekre is.