Koncz Zsuzsa újra élő koncertezik! – Részletek hamarosan...

“Drága Barátaim,

úgy tűnik, hogy közel egy évnyi “hallgatás” és bezártság után újra találkozhatunk egymással és újra SZÓLHAT A DAL!!!!!

Közben mint talán sokan tudjátok, a rendkívüli helyzet ellenére elkészült, és a Hungaroton jóvoltából meg is jelent a Szabadnak születtél című legújabb albumom.

A régebbi, már ismert dalok mellett ezeket az új dalokat szeretném bemutatni, elénekelni nektek, azt remélve, hogy segíteni fognak abban, hogy ott folytathassuk ahol a járvány kezdetén kényszerűen abbahagytuk.

Örömmel és bizakodással kelek útra remélve azt, hogy mint már annyiszor, ismét “egymásra találunk”!!!

VISZLÁT!

Soxeretettel: KZS”

*****

A Szabadnak születtél Koncz Zsuzsa negyvenkettedik albuma, ami még nemzetközi összehasonlításban is kivételes szám, de Magyarországon egyedülálló. A lemezzel töretlenül folytatódik a művésznő páratlan életműve, hiszen dalszövegeiben és hangzásában is kivételes album született. 

A lemezen szereplő dalok többségének szövegét Bródy János írta, a zenéket Gerendás Péter, Maróthy Zoltán és Tolcsvay László szerezték. A lemez művészeti vezetője, Závodi Gábor zeneszerző-szövegíróként is jelen van az albumon. A lemez egyik különlegessége pedig a tavaly karácsony előtt Kulka Jánossal készült duett, Bódi László Cipő egyik leghíresebb dalának feldolgozása, a Szeretni valakit valamiért.

A lemez megvásárolható a Media Markt boltjaiban, illetve megrendelhető a MediaMarkt és a Libri webáruházaiból.

kzs-hir-2-4.jpg