KONCZ ZSUZSA a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

2015. augusztus 16.

Koncz Zsuzsa 2015-ös turnéjának – amelyen néhány alkalommal külföldön is fellép – egyik legizgalmasabb állomása a Margitszigeti Szabadtéri Színpad lesz augusztus 16-án. Az énekesnő számára is különleges helyszín feledhetetlen estét ígér a közönség számára. 

„Az ötlet, hogy legyen a Margitszigeten az idei budapesti koncertem nem csábított különösebben. Az Illés-korszak után kevéssé vállaltam szabadtéri fellépést, mert egy-egy ilyen koncertnek sok rizikója van, például a kiszámíthatatlan időjárás, vagy az elkerülhetetlen rovarinvázió... De aztán jöttek a közelmúlt eseményei, hogy milyen nagyszerű élmény volt részt venni a Sziget Fesztiválon a Magyar Dal Napján, vagy énekelni a Cipő emlékére rendezett koncerten. A természet közelsége jól esik mindnyájunknak, felszabadít, gyönyörű látvány a háttérben sorakozó fák rengetege. A múlt évi Sportarénabelihez hasonló, de mégis más kihívás lenne ez - gondoltam - és miután a kihívások nagy barátja vagyok, rábólintottam: legyen! 
Most tehát repül a nehéz kő... A többi meg rajtunk múlik, és azokon, akik majd ott lesznek. A számtalan dal ott sorakozik mögöttünk, mi pedig megteszünk mindent, hogy a közönség mellénk álljon. Drukkolunk és dolgozunk, dolgozunk és szorítunk, hogy összejöjjön minden úgy, ahogyan szeretnénk.” – mondja Koncz Zsuzsa. 

Szinte felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Koncz Zsuzsa nevével, amelyek közül számtalan felcsendül majd a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is; mint például a Valahol egy lány, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Ha én rózsa volnék, de számíthatunk meglepetésekre is.