Megjelent a Vadvilág!

Elkészült, és a Hungaroton gondozásában megjelent Koncz Zsuzsa negyvenedik albuma. Ez a szám még nemzetközi összehasonlításban is kivételes, de Magyarországon egyenesen páratlan.

A 12 dalt tartalmazó albumról Zsuzsa így beszélt:

"Végtelenül jó érzés volt, mennyire a tehetsége legjavát adta mindenki a felvételekhez. Závodi Gabi gyakran éjjel is dolgozott, és másnap reggel igazi zenei meglepetések fogadtak a stúdióban. Elképesztő lendületű munka volt, folytatása annak, amit a Tündérországon elkezdtünk. Úgy érzem, ez pályám egyik kiemelkedő lemeze lett. Külön köszönet illeti Bródy Jánost az egyik legmegrázóbb Ady-vers, a Történelmi lecke fiúknak megzenésítéséért. Hiszem, hogy ez a lemez egyik tartópillére, csakúgy, mint Závodi Gabi nemzeti önismeretről tanúskodó dala, a Sírva vigad a magyar. Kiemelendő természetesen Maróthy Zoltán címadó dala is, Bródy szövegével: az Ingoványos vad világ. 
Mi megalkuvás nélkül, legjobb tudásunk szerint mindent megtettünk, hogy elgondolkodtató, mégis szórakoztató és élvezetes, modern lemezt hozzunk létre magán- és közügyeinkről! 
A végeredményt büszkén és szeretettel nyújtom át a közönségnek, a döntés joga legyen az övék!“

KZS

Bródy János – Koncz Zsuzsa pályájának az első pillanattól legfontosabb alkotótársa – most is a szerzőgárda főszereplője, az ő szövegei és zenéi ezúttal is meghatározzák a lemezhangulatát. 

Az album zenei vezetője ismét Závodi Gábor, akinek honfiúi önismeretről tanúskodó Sírva vigad a magyar című szerzeménye a lemez egyik kiemelkedő dala, de aki határozottan leteszi zenei névjegyét billentyűsként, hangszerelőként és hangmérnökként is. 

Az album végleges zenei arculatának kialakításában igen kreatív és tevékeny szerepet vállalt Maróthy Zoltán, akinek karakteres gitárjátéka az eddigieknél is dominánsabban gazdagítja a hangzást, és aki három dalt is jegyez zeneszerzőként - többek között a címadó Ingoványos vad világ-ot. 

Természetesen erről a lemezről sem hiányozhatnak Tolcsvay László magukkal ragadó dallamai, ezúttal Müller Péter Sziámi szövegeivel, valamint Zsuzsa másik háziszerzője, Gerendás Péter sem.

Az album november 11-étől a Hungaroton Zeneáruházban is megvásárolható MP3 és FLAC formátumban:
https://hungarotonmusic.com/pop/vadvilag-p9841.html