Megjelent az Aréna koncert-dvd!

Koncz Zsuzsa nagykoncertjeit mindig páratlan érdeklődés övezi – a könnyűzene aktív legendája 2017. márciusában lépett fel Magyarország legnagyobb színpadán. A szuperkoncertről most a Hungaroton gondozásában jelent meg lenyűgőző hang- és képminőségű DVD. 

 

Jó, legyen újra Aréna!” – adta ki a várva várt jelszót Koncz Zsuzsa már a rekordgyorsasággal plantinalemezzé vált Vadvilág albumának készítése közben. „A helyszín, az Aréna páratlan erőtér, elképesztő méreteivel fantasztikus lehetőség a személyes találkozásra, együttlétre, gondolataink és érzelmeink összekapcsolására. Legutóbb, attól a hihetetlenül zsúfolt teltháztól én olyan életre szóló élményt kaptam, amely még ma is erőt ad. Hát ezért lett újra Aréna! A most megjelent, legújabb DVD márciusi Aréna-beli koncertem – egy gyorsan múló pillanat – rögzített változata. Dokumentuma egy emlékezetes estének, hogy ne csak az emlékezetünkben, hanem kézzel foghatóan is megmaradjon mindannyiunk számára…”

 

A 2017. március 11-i Aréna koncert felvétele megvásárolható a Libri, a Media Markt, a Rock Diszkont üzleteiben és az ismert zeneműboltokban!

 

Screen Shot 2017-11-06 at 14.34.55.png