Üzenet

Helló, Kedves Honlaplátogatók!

Szeretnék sűrű elnézést kérni mindazoktól, akik szemrehányóan észrevételezték, hogy a honlapomat enyhén szólva „Rozsda marja, nem ragyog...“! Rajtam kívül álló okokból is akadozott az oldal működése. Most megpróbáljuk - kis baráti segítséggel - kiköszörülni a csorbát, és ha nem is máról holnapra, de dolgozunk a működés újraélesztésén, a honlap technikai megújításán, modernizálásán is. A legfontosabb információk párhuzamosan a hivatalos Facebook oldalammal (https://www.facebook.com/koncz.zsuzsa/) máris felkerültek.


Addig is, amíg „régi fényünket újra megtaláljuk“, sok-sok szépet és jót kívánok minden kedves ideLátogatónak, szép tavaszt, jobb időket!

Maradok továbbra is: KZS

Indul a 2016-os tavaszi turné

Drága Mindenki,

Úgy tűnik, anélkül, hogy igazán tél lett volna hipp-hopp tavasz lesz.
Ígéretemhez híven: Márciusban Újra Kezdjük (azaz MUK, ha valaki még emlékszik...) azaz folytatjuk!
Nem is akármikor, hanem március 15-én, és nem is akárhol, Érsekújváron indulunk új útra, találkozni régi híveinkkel és barátainkkal, új ismeretségek, új barátok után kutatva.
Addig ezzel a képpel kívánok mindenkinek vidám napot mára és a rákövetkező többire is!

Sok szeretettel maradok:
K Zs

(U.i.: Bródynak jobban áll a kockás ing, de amint látjátok, nekem is van! :-)))

Koncz Zsuzsa 2016-os tavaszi turnéjának első állomásai és időpontjai:

2016. március 15., kedd - Érsekújvár
2016. március 17., csütörtök - Kaposvár
2016. március 21., hétfő - Somorja
2016. március 23., szerda - Százhalombatta
2016. március 24., csütörtök - Miskolc
2016. március 29., kedd - Veszprém
2016. március 31., csütörtök - Baja

KONCZ ZSUZSA a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

2015. augusztus 16.

Koncz Zsuzsa 2015-ös turnéjának – amelyen néhány alkalommal külföldön is fellép – egyik legizgalmasabb állomása a Margitszigeti Szabadtéri Színpad lesz augusztus 16-án. Az énekesnő számára is különleges helyszín feledhetetlen estét ígér a közönség számára. 

„Az ötlet, hogy legyen a Margitszigeten az idei budapesti koncertem nem csábított különösebben. Az Illés-korszak után kevéssé vállaltam szabadtéri fellépést, mert egy-egy ilyen koncertnek sok rizikója van, például a kiszámíthatatlan időjárás, vagy az elkerülhetetlen rovarinvázió... De aztán jöttek a közelmúlt eseményei, hogy milyen nagyszerű élmény volt részt venni a Sziget Fesztiválon a Magyar Dal Napján, vagy énekelni a Cipő emlékére rendezett koncerten. A természet közelsége jól esik mindnyájunknak, felszabadít, gyönyörű látvány a háttérben sorakozó fák rengetege. A múlt évi Sportarénabelihez hasonló, de mégis más kihívás lenne ez - gondoltam - és miután a kihívások nagy barátja vagyok, rábólintottam: legyen! 
Most tehát repül a nehéz kő... A többi meg rajtunk múlik, és azokon, akik majd ott lesznek. A számtalan dal ott sorakozik mögöttünk, mi pedig megteszünk mindent, hogy a közönség mellénk álljon. Drukkolunk és dolgozunk, dolgozunk és szorítunk, hogy összejöjjön minden úgy, ahogyan szeretnénk.” – mondja Koncz Zsuzsa. 

Szinte felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Koncz Zsuzsa nevével, amelyek közül számtalan felcsendül majd a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is; mint például a Valahol egy lány, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Ha én rózsa volnék, de számíthatunk meglepetésekre is.